SMALL GIANTS LANCEERT MET HERO HUB INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR PERSONEELSTEKORTEN BIJ WERKGEVERS

   4 juli 2023

   Small Giants, een toonaangevend Marketing Tech Bureau, kondigt vanaf vandaag met trots de lancering van zijn nieuwe label aan: Hero Hub. Met een groeiend aantal vacatures dat moeilijk ingevuld kan worden, heeft Hero Hub als missie om de recruitment- en staffing markt te ondersteunen bij het vinden en matchen van de juiste kandidaten door gebruik te maken van slimme digitale technologieën.

   Volgens recente statistieken blijkt dat maar liefst 58% van de huidige vacatures in Nederlandse bedrijven moeilijk ingevuld kan worden (bron: UWV 2022). Dit zorgt voor aanzienlijke uitdagingen en belemmert de groei van talloze organisaties. Daarnaast hebben veel recruitment- en staffing bedrijven nog onvoldoende gebruikgemaakt van de volledige mogelijkheden die digitale technologieën bieden, terwijl sollicitanten deze middelen juist als hun primaire tool gebruiken.

   Hero Hub neemt het voortouw in het aanpakken van deze problemen door slimme digitale technologieën in te zetten om snel de juiste kandidaten te vinden en deze perfect te matchen met de vacature, ook als deze gewoon al in je database staan. Het platform maakt gebruik van geavanceerde acquisitie marketingtechnieken en combineert deze met een heldere website en slimme koppelingen, zoals bijvoorbeeld een koppeling met het bestaande Applicant Tracking System (ATS). Deze integraties zorgen voor meetbare resultaten en stelt werkgevers in staat om sneller en kostenefficiënter de juiste mensen te vinden.

   Het Hero Hub-platform biedt werkgevers een breed scala aan functies, waaronder geavanceerde zoekalgoritmen, automatische matching systemen en geïntegreerde communicatietools om het wervingsproces te stroomlijnen. Daarnaast biedt het platform uitgebreide analytische mogelijkheden om de prestaties van wervingscampagnes te meten en te optimaliseren.

   "We zijn blij om Hero Hub te introduceren en een oplossing te bieden voor de uitdagende personeelstekorten," aldus Colin Lansbergen, oprichter en CTO van Hero Hub. "Met ons innovatieve platform kunnen werkgevers profiteren van de kracht van digitale technologieën en op een efficiënte manier gekwalificeerde kandidaten vinden. Onze jarenlange e-commerce, staffing en recruitment marketing ervaring helpen hierbij. We streven ernaar om bedrijven te helpen groeien en onze klanten (zoals Maandag, Circle8, Consolid, Techsharks…) bewijzen dat het ook kan."

   Small Giants is een Marketing Tech Agency met een bedrijfskundige en full service aanpak. Wij bouwen je platform, regelen klanten, maken je slimmer en schalen je team.

   Hero Hub verwelkomt werkgevers uit alle sectoren om gebruik te maken van hun platform en de voordelen van digitale werving te ervaren. Geïnteresseerde bedrijven kunnen terecht op de website van Hero Hub (www.herohub.nl) voor meer informatie en om contact op te nemen met het Hero Hub-team