Van Nes + Plaisier

   Makkelijk een betere baan. Van Nes + Plaisier is dé partij waar jij aan de slag wil als je wilt werken binnen de arbeidsbemiddeling.

   01

   DE OPDRACHT

   Ontwikkel een jobsite die oplossingen biedt voor uitdagingen zoals het ontbreken van een geoptimaliseerde jobboard-feed, beperkingen van Carerix API, trage leveringen, beperkte website-aanpassingsmogelijkheden, complexiteit bij verbanden leggen in sales & marketing data, gebrek aan vertrouwen in huidige data, inflexibele websitefilters, ontbreken van koppeling tussen ATS en tools, en onvoorziene kosten. Maak het technologische proces begrijpelijk en geef controle over het eindresultaat.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   De oplevering heeft een tastbare impact gemaakt door een jobsite te introduceren die specifieke knelpunten aanpakt, zoals geoptimaliseerde jobboard-feeds, verbeterde flexibiliteit in aanpassingen en transparantie in data. Het resultaat biedt meer controle, vertrouwen in gegevens, kostenbeheersing en een verbeterde gebruikerservaring, wat de algehele efficiëntie van het wervingsproces versterkt.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Samen met Van Nes + Plaisier hebben we een traject doorlopen waarin we de essentiële knelpunten van hun huidige situatie identificeerden. Vervolgens hebben we oplossingen van ons platform toegepast, het design verbeterd en zijn we begonnen met de bouw en contentcreatie. Het resultaat is een moderne, conversiegerichte jobsite die flexibel en aanpasbaar is.

   van nes en plasier afbeelding

   Over Circle8

   Bij Van Nes + Plaisier draait het om mensen vinden die perfect passen bij een baan. Het is een plek waar je de juiste banen vindt voor technische en financiële talenten. Ze doen het op hun eigen manier, met aandacht voor wat mensen nodig hebben. Het is een plek waar je samenwerkingen vindt die echt werken.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?