Klaar voor een upgrade?

   Wees eerlijk. Je werken-bij-website heeft écht een upgrade nodig. Wij scannen binnen 1 week je website, gratis en geheel vrijblijvend, en leggen de verbeterpunten bloot.

   Herken jij één van de onderstaande punten? Dan is er écht werk aan de winkel.

   Je content resoneert niet en de snelheid van je werken-bij-website laat te wensen over, waardoor bezoekers gefrustreerd raken. Sollicitanten en klanten raken zoek in een inefficiënt ATS/CRM systeem, terwijl de verouderde basis op Wordpress en de onmogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, de situatie alleen maar verergeren. De functionaliteiten zoals filters en zoekopties falen in het bieden van de juiste gebruikservaring en je hebt een gebrek aan inzicht in prestaties en bezoekersgedrag. Als kers op de taart ligt de focus op de vacatures in plaats van op de bezoeker, waardoor je de kans mist om écht verbinding te maken met nieuwe kandidaten.

   Hoe gaat deze scan te werk?

   01

   Kennismaking

   We maken digitaal of op locatie kennis met een lekker bakkie koffie. Van mens tot mens over je bedrijf, doelen en uitdagingen. Je vertelt ons direct waar je tegenaan loopt met je huidige werken-bij-website en we zetten het proces in gang.

   02

   Voor we aan de slag gaan

   Voor we aan de slag gaan hebben we toegang nodig tot een aantal systemen. Denk aan je CMS, Google Analytics en andere tools. Deel je dit liever niet? Dan doen we een scan puur op basis van wat we zien op de website zelf.

   03

   Het scannen van je werken-bij-website

   We scannen je werken-bij-website van A tot Z. We kijken naar de performance (snelheid en data), employer branding, employee value proposition en TECH. Uiteraard namen we de huidige resultaten hierin mee.

   04

   Presentatie van onze bevindingen

   Samen gaan we door het slide deck met de verbeterpunten heen. Hierin zijn we open, eerlijk en vooral BOLD. We bespreken direct de vervolgstappen om alles concreet te maken.

   05

   Next Steps

   Na de presentatie kun je alles even rustig laten bezinken. Wil je de huidige werken-bij-website zelf optimaliseren? Of dit uitbesteden? Of wil je toch een nieuw platform laten bouwen? Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

   Ben jij klaar om kennis te maken? Kost niks

   De veilige manier

   • Een goed gesprek met dampende koffie & oma’s cake 

   • Kennismaken van mens tot mens over je bedrijf, doelen, uitdagingen

   • 30-60 minuten

   • Digitaal, bij ons of bij jullie op locatie

   Plan een afspraak

   Living on the edge

   • Een keiharde GRATIS scan van je werken-bij-website t.w.v. €800,-

   • Kant en klaar advies met vervolgstappen

   • Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast

   • Slide deck met 10 - 20 slides

   • Digitale presentatie of op locatie

   Plan een afspraak

   Haal het maximale uit je werken-bij-website

   Snelle en mooie website

   Snelheid waar je bang van wordt en een gelikte werken-bij-website waar je trots op bent.

   Een sterk employer brand

   Een sterk employer brand doorgevoerd in je werken-bij-website, om huidige medewerkers aan je te binden en nieuw talent aan te trekken.

   Meer en betere sollicitanten

   Uiteindelijk draait het allemaal om meer en vooral betere sollicitanten dit binnenkomen op je werken-bij-website. Wat wil je nog meer?

   Ik ben overtuigd. Waar laat ik mijn gegevens achter?

   Vraag een gratis werken-bij-website scan aan voor jouw bedrijf

   En ontdek hoe jij het maximale uit je werken-bij-website kunt halen