Techsharks

   DÉ WERKGEVER IN DE PROCES- EN MAAKINDUSTRIE. VOOR TECHNICI MET GROEIAMBITIES.

   01

   DE OPDRACHT

   Ontwikkel een volledig vernieuwde jobsite die Techsharks authentiek weerspiegelt als werkgever en tevens gericht is op conversie voor zowel sollicitanten als klanten. Integreer de jobsite met bestaande systemen zoals Carerix, Joboti, Sharpspring, en Google Analytics 4 om handmatig werk te minimaliseren en kandidaat- en vacaturedata centraal te beheren. Transformeer de jobsite naar een flexibel Recruitment Marketing Automation Platform, volledig aanpasbaar in eigen beheer.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   De vernieuwde Techsharks jobsite heeft een aanzienlijke impact gehad. De integratie met bestaande systemen heeft handmatig werk verminderd en kandidaat- en vacature data gecentraliseerd. Het resultaat is een krachtig Recruitment Marketing Automation Platform dat Techsharks als werkgever authentiek weergeeft, conversie bevordert en volledig aanpasbaar is in eigen beheer. Dit heeft geleid tot merkbare verbeteringen in sollicitanten- en klantenacquisitie, waarmee de online aanwezigheid van Techsharks is versterkt voor duurzame groei.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   In samenwerking met Techsharks hebben we samen de belangrijkste succesfactoren vastgesteld. Nadat alle wensen en features in kaart waren gebracht, heeft Techsharks zelf een aantrekkelijk design voor hun nieuwe jobsite ontworpen. Dit ontwerp is vervolgens zorgvuldig omgezet naar een conversiegerichte jobsite, volledig geïntegreerd met de systemen van Techsharks. Een gezamenlijke inspanning om een functioneel en visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken.

   Techsharks mensen

   Techsharks

   Techsharks is een dynamisch technisch detacheringsbureau dat zich onderscheidt door expertise in techniek en persoonlijke aandacht voor professionals. Met een focus op de industrie en technische vakgebieden biedt Techsharks flexibele personeelsoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn authentieke werkgeversmerk, dat innovatie, groei en betrokkenheid stimuleert, waardoor het een gewilde partner is voor zowel technische professionals als bedrijven in Nederland.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?