Sevenstars

   Dé perfecte match in IT. Die maken wij. Tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals.

   01

   DE OPDRACHT

   Voor Seven Stars, een prominente speler in de Circle 8 Group, hebben we een uitdagende opdracht aangenomen: het ontwikkelen van een werken bij Jobsite. Ons doel was niet alleen het bouwen van een MVP-website, maar ook het creëren van een schaalbaar platform voor alle groepslabels. We hebben cruciale functionaliteiten geïntegreerd, waaronder vacaturepublicaties, sollicitatiemogelijkheden, job alerts, en een naadloze CMS & ATS-integratie.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Onze inspanningen hebben een aanzienlijke impact gehad op Seven Stars en de Circle 8 Group. De Jobsite fungeert nu als het kloppende hart van wervingsactiviteiten, met geavanceerde marketingmogelijkheden. We hebben niet alleen gezorgd voor een uniforme uitstraling op alle labels, maar ook succesvol de content gemigreerd. De Jobsite inspireert kandidaten en biedt een moeiteloze sollicitatie-ervaring.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We hebben een kandidaat gefocuste MVP-website ontwikkeld, toegesneden op de behoeften van Seven Stars en andere groepslabels. Naast het creëren van een job platform, implementeren we strategieën om vacatures effectief te promoten en zichtbaarheid te genereren middels verschillende marketing kanalen.

   Circle8 header

   Over Circle8

   Seven Stars is dé specialist in bemiddeling van tijdelijke IT-professionals. Als onafhankelijke IT-flex regisseur zorgen zij dat het inhuurproces van tijdelijke IT-professionals van A tot Z, snel en goed geregeld is. Van matching tot facturatie. Ze kennen de mensen, de processen én de markt. Als trotse partner waarderen we de samenwerking met een organisatie gedreven door vooruitgang en streven naar uitmuntendheid.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?