Rijkswaterstaat

   Wil jij werken aan de toekomst van Nederland?

   01

   DE OPDRACHT

   Een dedicated jobsite enkel voor Rijkswaterstaat opdrachten namens Circle8, waarbij we de twee merken samenvoegen in een samengevoegd merk: Rijkswaterstaat powered by Circle8.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Binnen 6 weken is het Employer brand powered by ontwikkeld en een volledig nieuwe jobsite opgeleverd, gekoppeld aan het ATS en de systemen van Circle8.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We zijn gestart met het ontwikkelen van de powered by huisstijl. Vervolgens hebben we op basis van deze nieuwe stijl een volledig nieuwe jobsite ontwikkeld met enkel Rijkswaterstaat opdrachten. Daarnaast hebben wij ook alle content verzorgd. De nieuwe jobsite is soepel en snel (binnen 6 weken) opgeleverd met alle benodigde koppelingen.

   Circle8 header

   Over Circle8

   Circle8 is dé partner voor externe inhuur van professionals. Ze zijn broker, intermediair en bieden ook RPO en MSP dienstverlening.

   Circle8 heeft de leukste opdrachten bij de beste opdrachtgevers en vindt beste talenten, verbindt ze met organisaties, laat ze groeien en helpt ze doorstromen. Deze continue stroom van talent zorgt voor blijvende groei van zowel professionals, partners als opdrachtgevers.

   Dit noemen zij: Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?