Jobboost

   In onze vacatures, online campagnes en in het recruitmentproces schetsen we een zo realistisch mogelijk beeld van de functie en de organisatie waar iemand komt te werken. We laten zien wat een baan écht inhoudt.

   01

   DE OPDRACHT

   Door de veranderende markt heeft Jobboost zich steeds verder toegespitst op ICT. Ze zijn uitgegroeid tot de hofleverancier bij de grootste hardware-leveranciers van Nederland. Daar hoort natuurlijk een jobsite bij die mee gaat met de tijd en die voldoet aan de nieuwste technologieën. Met het oude platform was dat absoluut niet het geval. Daarom was de opdracht simpel: een vernieuwde jobsite met de juiste balans tussen employer branding en conversie van bezoeker naar hire / plaatsing. Voorzien van de nieuwste technieken (React, Next.js), gebruiksvriendelijk CMS (Storyblok) en gekoppeld aan de architectuur van Jobboost (O.a. Mysolution).

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   We hebben het volledige platform van Jobboost omgegooid en in een volledig nieuw CMS opgebouwd. Dit betekent dus een volledig vernieuwde jobsite.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We zijn gestart met het ombouwen van het aangeleverde design door Jobboost naar een development-ready design. Vervolgens hebben we de jobsite ontwikkeld en op de achtergrond hebben we koppelingen gemaakt met Mysolution, bestaande tools, pixels, Google Analytics profiel en Google Tag Manager overgezet en getest of alles werkt.

   Jobboost kantoor

   Over Jobboost

   In 2012 is het uitzendbureau deSTUDENT begonnen, destijds voornamelijk gericht op de evenementenbranche. Door de veranderende markt hebben wij onze niche daarna gevonden binnen de ICT. Wij zijn hier uitgegroeid tot hofleverancier bij de grootste hardware-leveranciers van Nederland. De afgelopen jaren zijn we in steeds meer branches actief geworden. Bovendien werven we naast studenten veel starters en young professionals. Denk hierbij aan collega’s voor de logistieke, servicegerichte, financiële, sales, administratieve en natuurlijk de ICT markt. Eind 2018 zijn we verder gegaan onder de naam JobBoost, die hier beter bij past. Door onze manier van werven merken we dat we snel de match maken tussen werkgever & werknemer.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?