FixedToday

   FixedToday is gericht op Total Workforce Management. Dit is een geïntegreerde werkwijze voor in-, door-, en uitstroom van jouw Workforce.

   01

   DE OPDRACHT

   Een vernieuwde jobsite voor Fixed Today, op basis van de blueprint standaard van de Circle8 groep. Voorzien van de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijke CMS en gekoppeld binnen de architectuur van de Circle8 groep.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Binnen 8 weken is het Employer brand powered by ontwikkeld en een volledig nieuwe jobsite opgeleverd, gekoppeld aan het ATS en de systemen van Circle8.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Een MVP website opgebouwd met functionaliteiten als vacature publicaties, solliciteren, job alert, CMS & ATS integratie. De huisstijl van Fixed Today verwerkt in een nieuw eigentijds design. Ook hebben we de volledige contentmigratie verzorgd van de oude website naar de nieuwe website.

   Circle8 header

   Over Circle8

   Al 10 jaar speelt FixedToday actief een rol in de arbeidsmarkt. Zij helpen mensen bij het zoeken van werk en staan ze bij om hun carrière vorm te geven. Voor de organisaties is Fixed Today er zodat ze hun doelstellingen kunnen behalen met het inzetten van de beste mensen.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?