Digital Radicals

   Vind jouw droombaan in MarTech.

   01

   DE OPDRACHT

   Digital Radicals is gespecialiseerd in het bouwen van teams en carrières in MarTech. Het voornaamste probleem waarmee ze te maken hadden, was dat het oude platform er verouderd was en niet meer voldeed aan de standaard van deze tijd. Daarnaast werkte algoritme van het platform niet naar behoren en was het werken met het oude platform alles behalve efficient. Dit leidde tot de wens van Jochem de Josselin de Jong om een nieuw, volledig geoptimaliseerde jobsite te realiseren. En dat is waar HeroHub in the picture kwam.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   We hebben het volledige platform van Digital Radicals omgegooid en in een volledig nieuw CMS opgebouwd. Dit betekent dus een volledig vernieuwde jobsite. Hiernaast hebben we een nieuwe merkidentiteit gecreëerd voor Digital Radicals, zodat alles weer in lijn is met de uitstraling die ze wilden hebben. Deze inspanningen hebben geleid tot aanzienlijk meer platform verkeer en een effectievere koppeling tussen kandidaten en beschikbare vacatures. Daarnaast heeft Digital Radicals ook veel complimenten gekregen van partners en website bezoekers over de uitstraling van het nieuwe platform.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We zijn gestart met het redesign van de merkidentiteit. Vervolgens hebben we in de discover en define fase duidelijk kaders met Digital Radicals besproken om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen. Vervolgens hebben we de jobsite gedesigned, gebouwd, getest en opgeleverd. Het nieuwe CMS kon vervolgens direct in gebruik worden genomen.

   Digital Radicals Feest nieuwe website

   Digital Radicals

   Wij bouwen teams en carrières in Marketing en Tech, waarin we verder kijken dan cv’s. Een papiertje is leuk, maar zonder persoonlijkheid is het niet meer dan dat.

   Onze cultuur verbindt ons. We zijn nice én bold. And we get it done. Dat is waar we voor staan bij Digital Radicals. Bij ons geen corporate gedoe, ingewikkelde selectieprocedures en al helemaal geen sugarcoating. Wij zeggen je gewoon waar het op staat. Eerlijk en direct. Want alleen zo kunnen we samen de mooiste teams en carrières bouwen. Wij gaan door waar anderen stoppen. Skills matchen is voor ons niet de finish, maar juist de start.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?