Consolid

   Bij Consolid vinden wij aandacht voor jou heel belangrijk. Wie ben jij en wat zijn jouw drijfveren in het leven als ervaren vrachtwagenchauffeur. Jouw start bij Consolid voelt als een warm bad.

   01

   DE OPDRACHT

   Ontwikkel een vernieuwde jobsite voor Consolid, waarop het authentieke werkgeversmerk straalt en tevens sterk gericht is op conversie. Centraal staan een representatieve weergave van onze werkcultuur en het optimaliseren van de kandidaat- en klantreis, met nadruk op transparantie, betrokkenheid en groeimogelijkheden. De website moet bezoekers naadloos aanzetten tot solliciteren of zich inschrijven bij de Consolid Academy.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   De vernieuwde Consolid-jobsite heeft ons werkgeversmerk versterkt met een focus op snelheid en toekomstbestendigheid. De site biedt een vlotte gebruikerservaring en zet bezoekers snel aan tot actie. Deze verbeteringen hebben niet alleen de sollicitaties en inschrijvingen verhoogd, maar verzekeren ook onze positie als innovatieve en aantrekkelijke werkgever voor de toekomst.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Samen met het Consolid-team hebben we gewerkt aan het definiëren van de randvoorwaarden voor succes. In een gezamenlijke brainstorm hebben we de eerste ideeën voor het design besproken en verder uitgewerkt. Door goede samenwerking hebben we uiteindelijk een mooi resultaat behaald, precies volgens de deadline.

   Consolid mensen

   Consolid

   Consolid is een vooraanstaand bedrijf in personeelsdiensten, gespecialiseerd in transport en logistiek. Met decennialange ervaring biedt Consolid op maat gemaakte oplossingen, van werving tot flexibele arbeidsdiensten. Het bedrijf legt de nadruk op bijscholing en omscholing, waardoor het mensen niet alleen aan het werk krijgt, maar ook blijft participeren. Consolid staat voor efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie in personeelsbeheer, waarmee het een waardevolle partner is voor groeiende organisaties.

   Kom direct in contact

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?