Small Giants: Founding Member van Indeed Agency Alliance

   Hero Hub, part of Small Giants is trots te mogen aankondigen dat we een founding member zijn van het Indeed Agency Alliance-programma. Als een van de slechts dertien agencies in de Benelux die deel uitmaken van dit exclusieve programma, hebben we een unieke positie verworven in de wereld van digitale marketing en recruitment.

   Partnership met Indeed: wat dit betekent

   Dit partnership met Indeed, de wereldleider in jobadvertenties, biedt ons:

   1. Toegang tot exclusieve inzichten: We hebben directe toegang tot waardevolle data en trends op het gebied van arbeidsmarkt en recruitment.

   2. Gebruik van geavanceerde tools: Deze samenwerking stelt ons in staat om state-of-the-art analytische tools te gebruiken voor het optimaliseren van employer branding en jobadvertenties.

   3. Directe training van Indeed Experts: We krijgen gespecialiseerde trainingen van het senior management van Indeed, waardoor onze kennis en vaardigheden in digitale marketing en recruitment worden versterkt.

   4. Ondersteuning van Indeed's Client Success Team: Onze samenwerking omvat ook ondersteuning van Indeed’s experts om de impact van onze campagnes te vergroten.

   Social Ads 2

   Jouw Groei, Onze Focus

   Wij geloven dat kandidaatgedreven werken een vereiste is om online succesvol te kunnen werven. Vandaar de Hero (=kandidaat) in de Hub (= je database). Jij kent kandidaten, hun voorkeuren, hun gedrag en hoe je ze optimaal kan helpen. Dat voelen zij ook in jouw dienstverlening. Wat heb je nodig? Een heldere definitie van je doelgroep, je propositie naar hen, een datagedreven mindset en de juiste technologie die je data slim gebruikt. Voor ons dagelijkse kost, maar voor jou wellicht nog niet. 

   Meer weten? Ontdek hoe ons partnership met Indeed jouw bedrijf kan helpen groeien.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?