Bezoek onze stand tijdens Demo Day 2024!

   Op dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo Day plaats bij van der Valk in Utrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door Recruitment Tech en dit jaar zijn wij van de partij samen met onze partner in crime Storyblok.

   Herken jij één van de onderstaande punten? Dan moét je wel langskomen bij onze stand.

   Je content resoneert niet en de snelheid van je werken-bij-website laat te wensen over, waardoor bezoekers gefrustreerd raken. Sollicitanten en klanten raken zoek in een inefficiënt ATS/CRM systeem, terwijl de verouderde basis op Wordpress en de onmogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, de situatie alleen maar verergeren. De functionaliteiten zoals filters en zoekopties falen in het bieden van de juiste gebruikservaring en je hebt een gebrek aan inzicht in prestaties en bezoekersgedrag. Als kers op de taart ligt de focus op de vacatures in plaats van op de bezoeker, waardoor je de kans mist om écht verbinding te maken met nieuwe kandidaten.

   Klinkt dit herkenbaar? Wip dan even langs bij stand 46 tijdens Demo Day op 4 juni 2024 in Utrecht.

   Hoe gaan we te werk?

   01

   Kennismaking tijdens Demo Day

   We maken kennis tijdens het Demo Day event in Utrecht onder het genot van een lekker bakkie koffie en een natte plak cake. Van mens tot mens over je bedrijf, doelen en uitdagingen. Je vertelt ons direct waar je tegenaan loopt met je huidige werken-bij-website en wij luisteren aandachtig.

   02

   Onze partner Storyblok (CMS)

   Samen met onze partner Storyblok (CMS) zijn we aanwezig op het Demo Day event. Onze partner Altan vertelt je alles over de mogelijkheden van Storyblok en uiteraard zijn wij ook fan dit CMS, anders hadden we Altan niet uitgenodigd.

   03

   Het scannen van je werken-bij-website

   Voordat we je enig voorstel doen om een samenwerking aan te gaan, scannen we je werken-bij-website van A tot Z. We kijken naar de performance (snelheid en data), employer branding, employee value proposition en TECH. Uiteraard namen we de huidige resultaten hierin mee.

   04

   De presentatie

   Wij presenteren de bevindingen uit de werken-bij-website0scan. Mag je in je handjes knijpen met je huidige website? Even goede vrienden. Is er écht werk aan de winkel? Wij trekken de pleister er direct voor je af.

   05

   Next Steps

   Na de presentatie van onze bevindingen kun je alles even rustig laten bezinken. Wil je de huidige werken-bij-website zelf optimaliseren? Of dit uitbesteden? Of wil je toch een nieuw platform laten bouwen? Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

   Ben jij klaar om kennis te maken tijdens Demo Day? Kost niks.

   Maak kennis met Jeffrey van Hero Hub

   • Een goed gesprek met de co-CEO van Hero Hub

   • Jaren ervaring bij clubs als Maandag, Circle8, Consolid en Techsharks

   • Kennismaken van mens tot mens over je bedrijf, doelen, uitdagingen

   • 15 minuten bij stand 46

   Plan een afspraak

   Get to know Altan from Storyblok

   • Partner Succes Manager at Storyblok

   • Knows all the ins-and outs about the CMS

   • He'll show you a demo

   • 25 minutes at stand 46

   Plan a meeting

   Haal het maximale uit je werken-bij-website

   Snelle en mooie website

   Snelheid waar je bang van wordt en een gelikte werken-bij-website waar je trots op bent.

   Een sterk employer brand

   Een sterk employer brand doorgevoerd in je werken-bij-website, om huidige medewerkers aan je te binden en nieuw talent aan te trekken.

   Meer en betere sollicitanten

   Uiteindelijk draait het allemaal om meer en vooral betere sollicitanten dit binnenkomen op je werken-bij-website. Wat wil je nog meer?

   Ik ben overtuigd. Waar laat ik mijn gegevens achter?

   Heb je andere vraagstukken?

   Neem dan direct contact met ons op.