van nes + plaisier

   SEO-Transformatie en Online Groei via Website-optimalisatie

   01

   DE OPDRACHT

   Onze samenwerking begon met een uitdaging: we merkten dat er binnen de wervingssector behoefte was aan SEO-kennis, het organische verkeer laag was en de kosten per acquisitie (CPA) stegen. Om deze uitdagingen aan te gaan, brachten we onze SEO-expertise in, vergrootten we het organische verkeer en verlaagden we de CPA. Deze inspanningen hebben niet alleen de online aanwezigheid versterkt, maar ook de kosten voor het aantrekken van kandidaten verlaagd. Dit heeft geleid tot een succesvolle samenwerking en een tevreden klant.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Onze ondersteuning heeft een aanzienlijke impact gehad op hun interne kennis van SEO, waardoor ze nu bijna volledig zelfstandig on-site SEO kunnen uitvoeren. De resultaten spreken voor zich: klikken zijn met 180% gestegen, vertoningen met 160%, en conversies met maar liefst 151%, zoals zichtbaar in zowel Google Search Console (GSC) als Google Analytics (GA). Bovendien hebben we hun gemiddelde positie met 8 posities verbeterd, wat de algehele zichtbaarheid aanzienlijk heeft versterkt. Het is duidelijk dat onze samenwerking een blijvende impact heeft gehad op hun online aanwezigheid.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We hebben hun online marketeer omgeschoold tot een junior on-site SEO specialist en diverse SEO-trainingen gegeven. We begonnen met een grondige SEO-scan en stelden een routekaart op. Ons werk omvatte zoekwoordonderzoek, optimalisatie van content voor de DO-fase, en technische SEO-aanpassingen, waaronder het bouwen van een snelle, op maat gemaakte website. We optimaliseren interne koppelingen en werken nu aan linkbuilding om belangrijke pagina's hoger te laten scoren in zoekresultaten.

   van nes en plasier afbeelding

   Van Nes + Plaisier

   Bij Nes + Plaisier zijn we ambitieus. In 2025 willen we verdubbelen tot 50 medewerkers. Jouw persoonlijke groei staat centraal, ondersteund door flexibele arbeidsvoorwaarden. Onze ambitie? De beste werkgever zijn, altijd openstaan voor feedback en verbeteringen. Onze geschiedenis begon in 2010. In 13 jaar zijn we gegroeid naar 30+ professionals en hebben we meer dan 5000 mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Welkom bij Nes + Plasier, waar jouw groei ons doel is.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?