Techshark

   Betere organische prestaties, lagere advertentiekosten en versterkte SEO-kennis

   01

   DE OPDRACHT

   In de recruitmentbranche zien we een stijging van de cost per acquisition (kosten per sollicitant), wat de interesse van onze klanten in organische zoekresultaten vergroot. Techsharks, een werkgever van technische professionals, wilde betere organische prestaties in Google om advertentiekosten te verlagen. Door te investeren in SEO streven ze naar langetermijnresultaten naast hun kortetermijnsuccessen met Google Ads en Social Ads. Daarnaast wilden ze hun eigen SEO-kennis versterken om meer onafhankelijk te opereren op dit gebied.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Bij Techsharks, een werkgever van technische vakspecialisten, hebben we geholpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Dit stelt hen in staat om advertentiekosten te verlagen en zowel korte- als langetermijnresultaten na te streven. We werkten samen aan een sterke SEO-strategie en versterkten de interne kennis van Techsharks, zodat ze zelf effectief aan SEO kunnen werken.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We zijn er trots op dat we voor Techsharks uitstekende SEO-resultaten hebben bereikt. We hebben technische SEO verbeterd om de gezondheid van hun website te waarborgen, linkbuilding ingezet om hun online autoriteit te vergroten en on-site SEO geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot een verdubbeling van het aantal zoekwoorden waarvoor ze gerankt zijn. Hoewel we al indrukwekkende resultaten hebben behaald, begrijpen we dat SEO voortdurend evolueert. We blijven nauw samenwerken met Techsharks om hun online aanwezigheid verder te laten groeien.

   Techshark afbeelding

   Techshark

   Sinds onze oprichting in 2002 is Techsharks toegewijd aan één ambitie: de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze focus ligt op onze vakspecialisten, de "sharks" die zich snel aanpassen aan verandering en kansen grijpen. Techsharks ondersteunt hun ontwikkeling en biedt hun talent flexibel aan. Deze "sharks" zijn zeer adaptief en uiterst effectief, altijd hongerig naar meer. Ze maken het verschil en voegen waarde toe aan onze samenwerkingspartners. Techsharks - Waar mensen ertoe doen voor bedrijven die ertoe doen.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?