Motiv

   Verfijn het sollicitatieproces en bouw een krachtig werkgeversmerk op

   01

   DE OPDRACHT

   Maak kennis met Motiv: dé pionier in ICT-beveiliging met een missie om Nederland digitaal veilig te houden. Wat ons onderscheidt? Als het grootste ICT-beveiligingsbedrijf in Nederland gebruiken we uitsluitend Nederlandse servers en werken we met lokale experts - uw gegevens blijven binnen onze grenzen. Het aantrekken van gespecialiseerd talent is een uitdaging en vereist meer dan traditionele wervingsmethoden. Daarom hebben we ons gericht op het verbeteren van de kandidatenervaring en het versterken van ons werkgeversmerk, zowel voor onze kernactiviteiten als voor de Motiv Academy. Ontdek de toekomst van digitale veiligheid met Motiv.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   We zijn verheugd te melden dat we onze wervingsfunnel met 49% hebben verbeterd, waardoor we nieuw talent sneller en efficiënter aantrekken. Dit resultaat is het gevolg van een doordachte aanpak van onze employer branding, waardoor onze positie als werkgever versterkt wordt.

   We hebben ook onze carrièresite volledig vernieuwd om kandidaten een betere ervaring te bieden en onze missie en waarden beter over te brengen.

   Om onze marktpositie te versterken en toptalent aan te trekken, hebben we een doorlopende campagnestrategie geïntroduceerd, waardoor we het hele jaar door zichtbaar en betrokken blijven bij potentiële talenten.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Bij Motiv Academy hebben we onze wervingsstrategie en employer branding vernieuwd om de juiste kandidaten aan te trekken. Onze gerichte online campagnes hebben de interesse in onze traineeships vergroot en het aantal bezoekers tijdens onze in-house dagen doen toenemen. De introductie van een doorlopende campagnestrategie heeft ons wervingsproces efficiënter gemaakt, met een halvering van het aantal leads per aanname.

   Daarnaast heeft de nieuwe wervingswebsite en de verbeterde kandidaatervaring onze conversieratio's verhoogd.

   motiv afbeelding

   MOTIV

   Motiv is een toonaangevend ICT-beveiligingsbedrijf met als missie Nederland digitaal veilig te maken. Wat ons uniek maakt, is dat we al onze servers en personeel in Nederland hebben, waardoor gegevens niet het land verlaten. Om hoogwaardige diensten te kunnen leveren, moeten we schaars talent aantrekken. Traditionele wervingsmethoden volstaan niet. We hebben de uitdaging aangenomen om onze kandidatenervaring en ons werkgeversmerk te verbeteren, zowel voor ons hoofdbedrijf als voor onze Motiv Academy.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?