Maandag®

   Organisch verkeer verhogen

   01

   DE OPDRACHT

   Bij Maandag® verbinden we mensen met werk dat ze graag doen en waarin ze hun talenten kunnen benutten, in een inclusieve en sociale omgeving. Onze klant stond voor enkele uitdagingen, waaronder een gebrek aan interne SEO-expertise en hoge afhankelijkheid van betaalde advertenties, wat leidde tot een laag organisch verkeer en stijgende CPA-kosten. Onze opdracht was om hun online aanwezigheid te verbeteren, organisch verkeer te verhogen en hun branche autoriteit te versterken.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   We hebben de zichtbaarheid van onze DO-fase zoekwoorden verhoogd van 0,1% naar 5%, wat resulteerde in aanzienlijke groei volgens Google Analytics: 65% meer gemiddelde gebruikers 68% langere gemiddelde sessieduur 72% stijging van het gemiddelde conversiepercentage. Het team van Maandag heeft nu de vaardigheden om SEO-vriendelijke teksten te schrijven, en we blijven onze expertise op dit gebied ontwikkelen.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   We begonnen met een grondige SEO-scan en optimaliseerden belangrijke pagina's. Daarna creëerden we SEO-vriendelijke content voor de Belgische website. We implementeerden een uitgebreide SEO-strategie met technische verbeteringen, contentoptimalisatie en linkbuilding. Ons team biedt rapportage, voortdurende ondersteuning en training om de SEO-kennis te vergroten. Momenteel concentreren we ons op See/Think-content, verbetering van technische SEO en uitbreiding van ons linkbuilding-initiatief, samen met een geheimzinnig groot project.

   Afbeelding Maandag

   Maandag®

   Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?