Calco

   IT-traineeships versterken en online groei stimuleren

   01

   DE OPDRACHT

   Calco, een toonaangevend IT & ICT-traineeshipbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, stond voor een uitdaging. Ze wilden groeien en hun online prestaties verbeteren, maar ze hadden behoefte aan duidelijk inzicht en begeleiding om hun doelen te bereiken. Onze opdracht was om hen te assisteren bij het definiëren van een ontwikkelingsplan en hen te helpen bij het overwinnen van de obstakels die ze tegenkwamen, zodat ze hun groei konden realiseren en hun online aanwezigheid konden versterken.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   Bij Calco hebben we diverse marketingcampagnes opgezet die de hele funnel bestrijken, op platforms zoals Google, Facebook, Linkedin en Indeed. We hebben geholpen bij het correct instellen van gegevensregistratie en -stromen, waardoor we diepgaand inzicht hebben gekregen in onze bedrijfsprestaties. Elke dag is ons team beschikbaar om marketinginitiatieven te ondersteunen en te begeleiden, en om als de brug te fungeren tussen externe ontwikkelaars en Calco.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Bij Calco hebben we niet alleen met succes de kosten voor Google Ads weten te verlagen, maar hebben we tevens effectieve geautomatiseerde review-campagnes opgezet om het bereik te vergroten. Onze expertise komt tot uiting in onze vaardigheid om de briefing van Calco nauwkeurig en concreet te vertalen naar technische briefings, waardoor we duidelijke en meetbare resultaatafspraken kunnen maken. Hierdoor creëren we een solide basis voor een effectieve samenwerking tussen de betrokken partijen.

   Calco afbeelding

   Calco

   Calco, opgericht in 2004, heeft bijna 3.800 IT-professionals opgeleid via traineeships, met een focus op young professionals die hun talenten willen ontdekken en benutten, zelfs zonder de juiste studieachtergrond. Onze aanpak draait om het creëren van de perfecte match tussen opdrachtgevers en talenten, met ruim 10 jaar succes. Bijna 600 medewerkers en een informele, 'work hard, play hard' sfeer stimuleren groei en ontwikkeling, zonder hiërarchie, maar met onderlinge hulp voor een groeiende organisatie. Wij geloven in het belang van samenwerking op alle niveaus en staan open voor nieuwe ideeën, waarbij we ruimte bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?