Antenna & JUSTIN Recruitment

   Recruitment marketing resultaten door het dak voor Antenna & JUSTIN Recruitment

   01

   DE OPDRACHT

   Justin Recruitment en Antenna (2 recruitment labels die onder hetzelfde moederbedrijf vallen) maakten gebruik van jobboard marketing via platforms zoals Indeed en andere jobboards via een tussenpartij. 

   Ze werden echter geconfronteerd met gebrek aan grip op de jobboards, gebrek aan inzicht in de resultaten en de besteding van hun budget en sollicitaties van lage kwaliteit.

   02

   GEMAAKTE IMPACT

   We hebben de volgende stappen ondernomen om deze uitdagingen aan te pakken:

   Direct beheer van de jobboards: Samen met de klant hebben we besloten om de marketing op verschillende jobboards, waaronder Indeed, in eigen beheer te nemen. Zo kregen we meer grip op de uitgaven binnen de jobboards en de resultaten.

   Indeed apply-koppeling: We hebben een Indeed Apply-koppeling geïmplementeerd, waardoor sollicitanten direct via Indeed konden solliciteren.

   Data-gedreven campagneplan: We begonnen met het verzamelen van data en inzichten. Zo stuurden we op het maximaliseren van de omzet voor de klant.

   Training en ondersteuning: We hebben de marketeer van Justin en Antenna intensief betrokken bij dit proces. We hebben haar getraind in het gebruik van de Indeed-interface en geleerd hoe ze inzichten uit data kan halen en zelfstandig campagnes kan opzetten en optimaliseren.

   03

   WAT HEBBEN WE GEDAAN

   Deze oplossingen resulteerden in indrukwekkende cijfers en kwalitatieve feedback:

   De harde resultaten 

   Een stijging van +167% in het aantal sollicitaties.

   De kosten per sollicitatie (CPA) daalden met -27%.

   De data en resultaten: 2 maanden na het in eigen beheer nemen van de bovenstaande activiteiten, vergeleken met de 2 maanden voor alle wijzigingen. 

   Nog meer verbetering

   De klant was erg tevreden met de verbeteringslag in de resultaten. Ook de recruiters gaven aan zeer te spreken te zijn over de kwalitatief hoogstaande sollicitaties.

   Een slimme strategische aanpak die goed wordt uitgevoerd, gecombineerd met training en directe betrokkenheid, zorgt voor aanzienlijk effectievere recruitment marketing. Wil jij dat ook?

   Mountains stock image

   Antenna & JUSTIN Recruitment

   Antenna en Justin Recruitment helpen jou in je zoektocht naar nieuw werkgeluk. Ze verbinden jou met de mooiste banen bij de leukste werkgevers. Werkgevers die bij jouw ambities aansluiten en die je hier vol enthousiasme in ondersteunen. Doordat zij hun opdrachtgevers goed kennen, voelen ze feilloos aan welk type kandidaat er bij een bedrijf past.

   Reach out to us

   Direct een sessie boeken? Een vraag stellen? Willen weten hoe we in het echt klinken?